Alla Schleich Stall Att Köpa 2024 På Ett Ställe

Schleich stall

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar


Här hittar du alla Schleich stall med hästar och tillbehör att köpa från flera olika butiker.

Ett Schleich stall är ett leksaksstall från leksakstillverkaren Schleich. De är kända för sin höga kvalitet och detaljrikedom. Det följer ofta med hästar och tillbehör när du köper ett stall från Schleich. Stallen kommer från antingen Schleich Farm World eller Schleich Horse Club.

Jämför själv här nedan och hitta det bästa priset hos olika återförsäljare.

Alla Schleich stall - Lista

Åh nej! Det verkar som det är slut i lagret för tillfället...

Att tänka på när man köper ett Schleich stall

Vilket Schleich stall ska man välja?

Det är såklart helt individuellt vilket stall man vill ha. Kolla igenom vad som ingår i varje stall och se vad som passar bäst och verkar finast.

Är det första stallet kanske man vill börja med ett större så att man får med fler hästar och tillbehör för att sen bygga ut. Det finns flera olika stall att välja på så tänk först efter vad just ni eller den ni köper till är ute efter. Vill ni enbart ha ett stall? Vill ni ha ett hus och stall? Är det viktigt att det ingår många hästar och tillbehör?

Utrymme

Schleich stallen kräver att det finns lite utrymme för att de ska kunna byggas ihop smidigt och lätt. Det handlar alltså inte om en jätte stor yta utan bara en ren plats där det kan få stå i fred. Förbered en ren bordsyta eller ett utrymme på golvet där det kan få stå kvar när det är färdig byggt. Det kan vara bra om Stallen får en egen plats i boendet så att man slipper plocka bort och fram det varje gång det ska lekas med.

Pris

Priset kan variera för samma stall hos olika butiker, det kan handla om en hundralapp upp eller ner i pris. Vill ni hitta Schleich stall billigt har vi samlat stall från flera olika butiker där ni själva kan se och hitta det billigaste stallet.

De olika stallen skiljer också i pris. En tumregel kan vara att ”Ni får vad ni betalar för” Priset hänger nästan alltid ihop med storleken och användningen ni har av stallet. I de stallen med högre pris får ni flera byggnader och hästar och tillbehör på köpet.

Anledningen att vi inte skriver ut priset på vår hemsida är att det händer att butikerna ändrar priserna när de har reor och erbjudanden med mera. Vi vill inte ha missvisande priser om vi inte hinner med att uppdatera. Det säkraste sättet är att gå in själv och kolla priset hos de olika försäljarna.

Kvalitet

Alla Schleich produkter är tillverkade av olika plaster. Det har gått igenom stränga tester och kontroller och släpps först ut på marknaden när allt är godkänt. De uppfyller alltid alla lagar, riktlinjer och standarder som krävs. Färgerna som används har anpassats till de olika platserna vilket bidrar till den långa livslängden på produkterna.

Det räcker oftast med att du håller en produkt från Schleich i ena handen och en likvärdig produkt från en annan tillverkare i andra handen för att du ska känna skillnaden på kvaliten i Schleich produkten.

Vanliga frågor om Schleich stall

Hur mycket kostar Schleich stall?

Det kan variera mellan olika butiker och om det är på erbjudande eller ej. Vi har samlat Schleich stall till salu från olika butiker så att du enkelt kan hitta det bästa priset.

Hur bygger man ett Schleich stall?

Det är väldigt enkelt! I Schleich kartongen finns alla delar till stallet förpackade i numrerade påsar. I kartongen finns också en instruktionsbok. Instruktionsboken har tydliga steg för steg med bilder som visar precis hur du gör ett Schleich stall och i vilken ordning. Kan barnet inte läsa så räcker det med att förstå bilderna för att kunna bygga ihop stallet.

Ska jag köpa ett nytt eller begagnat Schleich stall?

Visst finns det begagnat Schleich att köpa. Du kan få lägga lite tid på att hitta just det du är ute efter och eventuellt spara några kronor. Här får du väga fördelarna mot nackdelarna om du tycker att det är värt det. Tänk på att köparen oftast betalar frakten och räkna med det i priset.

Var alltid lite försiktig om du ska köpa begagnat. Kolla så att du verkligen får stallet till ett billigare pris och att det är i bra skick. Jämför vad priserna är i butik.

Helst ska du bygga ihop det innan du betalar för att se att alla delar verkligen finns med och att inget är trasigt.

Begagnat

 • Det kan vara billigare.
 • Du återanvänder istället för att köpa nytt.
 • Du kan ibland få med extra hästar mm.
 • Det är krångligare.
 • Mer osäkert.
 • Kan vara trasigt, slitet.
 • Kan saknas delar.
 • Köparen betalar oftast frakten.

Köpa nytt

 • Du vet vad du får.
 • Enkelt
 • Håller länge.
 • Kan vara dyrare.
 • Du återanvänder inte.

Hur fungerar ett Schleich stall?

Likt lego följer det alltid med tydliga steg för steg instruktioner med bilder över hur du bygger ihop ditt stall. Alla delar kommer i numrerade plastpåsar så att du lätt kan organisera bygget. När du byggt ihop stallet för första gången kan du ändra och anpassa så det blir precis som du vill ha det.

När stallet är klart kan fantasin och leken börja, vilka hästar behöver tränas? Är det tävling på gång?

De tillverkar häststall och bondgårdar, transporter och alla möjliga tillbehör. Allt som finns i verkligheten i ett stall eller en bondgård kan du räkna med finns som Schleich leksaker.

Vad är skillnaden på ett stall från Horse Club och ett från Farm World?

Horse Club

Är en kategori med häst-leksaker som är helt inriktad på allt kring hästar. Här finns ridskolor, häststall, transporter, hinder och hästar i alla raser och sorter.

Farm World

Här är inriktningen på Lantgårdar här finns såklart också hästar och stall men även andra djur som grisar kossor katter mm. Allt som rör en bondgård kan du hitta här.

Varför ska man köpa ett Schleich Stall?

Framförallt vill vi lyfta fram dess kvalitet. Det kommer hålla i generationer, när nuvarande ägaren vuxit ur stallet kan man spara det till nästa generation och allt kommer vara i samma skick.

De är också väldigt fina och estetiskt tilltalande och kan stå framme som prydnad i barnrummet när det inte används.

Läs mer om olika Schleich produkter här.

Vilka passar ett Schleich stall till?

Det är för barn från 3 år och uppåt, passar både pojkar och flickor. Det passar för den lek-och fantasifulla precis som för den kreativa som tycker om att bygga och konstruera.

Stallen har många funktioner som öppningsbara dörrar och tak.

Är man inte intresserad av stall och hästar finns det bland annat också dinosaurier, vilda djur, fantasidjur och smurfar från samma tillverkare.

Tips

Spara alltid kartongen. När barnen har lekt färdigt är det bra förvaringen och det går alltid sälja begagnat eller varför inte spara till barnbarnen.